Retreat

Dit voorjaar hebben we iets speciaals op de agenda staan: Ons eerste Creative Retreat bij Hof Poppendamme. Met het thema ‘Tijd voor jezelf’ gaan we tien fantastische mensen helpen structureel tijd voor zichzelf te nemen. Dit doen we deels creatief en deels door te onderzoeken wat maakt dit nu niet lukt. Misschien is het erin geslopen, misschien vind je het lastig om bijvoorbeeld je hoofd ‘uit’ te zetten of misschien weet je gewoon niet zo goed wat je dan moet doen, wanneer je eenmaal een moment voor jezelf hebt. No worries, we’ve got your back.

Wat gaan we doen?

Natuurlijk lichten we een klein stukje van de sluier op qua programma hoewel je zelf waarschijnlijk ook weet wat het beste werkt: je te laten verwonderen in je ontdekkingstocht en zoveel mogelijk zonder verwachting hieraan te beginnen.
Wel verklappen we alvast dat naast drie creatieve workshops, je op een interactieve manier werkt aan onder andere wat heb ik nodig om ‘tijd voor mezelf’ te nemen en er hulp ingeroepen wordt van een masseur. Er is te allen tijde drinken en fruit aanwezig, dus ook de fysieke mens komt niks te kort.

Door middel van de creatieve workshops kom je erachter wat je klokje laat tikken (of liever: wat je de tijd doet vergeten), er is ruimte voor reflecteren over wat maakt dat je het misschien soms nog niet zo makkelijk vindt om die tijd voor jezelf te nemen én aan het eind van het weekend heb je een eigen uniek plan wat voor jou wél werkt. Zo ga je vol energie en enthousiasme (oké en misschien iets lekkers in je tas) weer naar huis!

Waar en wie?

We gebruiken de kas van Hof Poppendamme in Grijpskerke, Zeeland als basis voor het programma. Dit is een unieke locatie waar er ruimte is om mooie dingen te laten ontstaan. De maaltijden zullen ook op deze locatie zijn.

Wie zijn wij?

Kim de Smit


Kim is de drijvende kracht achter het retreat. Ze is ervaringsdeskundige voor wat betreft zelfontwikkeling en werkt met haar podcast High on Life aan haar missie om iedereen te laten ervaren dat ze de wereld aan kunnen. Ze is een kei in creëren in de breedste zin van het woord en met haar enthousiasme krijgt ze iedereen mee.
Kim geeft diverse creatieve workshops en haar deelnemers begeleidt ze stap voor stap naar een uniek eindproduct. Ze ontwikkelt op dit moment een atelier waarin retraites en workshops gegeven kunnen worden en tijdens het weekend leidt zij de creatieve workshops.

Joanne Muller


Joanne coacht mensen die vooruit willen, alleen niet helemaal weten welke kant op en hoe ze daar komen. Naast dat Joanne haar NLP studie heeft afgerond, is ze ervaringsdeskundige. Ze weet hoe het is om ‘het niet te weten’ en hoe dat aan te pakken, maar ook hoe het kan zijn om een hoofd te hebben die niet zo makkelijk ‘uit gezet wil worden’. Joanne’s missie is om licht te schijnen daar waar men het even niet meer ziet. Ze maakt verbinding, stemt af en stelt vragen. Tijdens het weekend gaat ze samen jou de verdiepingslag maken op de ‘Wat’ en ‘Hoe’.

Praktische dingen:

Het weekend is van 1 tot en met 3 april. We beginnen vrijdag om 12:00 en zwaaien je zondag rond diezelfde tijd weer uit! De kosten voor deelname zijn €425. Deelname is inclusief maaltijden en álle materialen. Er komen dus geen kosten meer bij. Alle maaltijden zijn vegetarisch en we hebben ook veganistische opties. Mocht je willen overnachten in de buurt, dan kunnen wij adviseren in meerdere hotels.

Voor wie?

Dit retreat is voor jou als je al tijdenlang merkt dat je niet meer toe komt aan je eigen dingen. Voor wanneer je eigenlijk niet kan opladen omdat je niet weet hoe, maar ook niet goed weet wanneer. Voor als je vooral voor anderen zorgt, maar daarmee een beetje bent vergeten hoe je het beste voor jezelf kunt zorgen. Hoe je hier ook bent gekomen: we zetten er een streep onder en richten ons op de toekomst. Het kan en mag vanaf morgen anders, en wij kunnen je helpen daar te komen.

Tijdens het weekend creëren we samen met jou een open, veilige sfeer creëren (what’s said in de kas stays in de kas) waarbij iedereen er mag zijn. Wij zorgen voor de perfecte combi van rust en activiteit waarbinnen je alle ruimte mag pakken die je nodig hebt.

Pak je deze tijd voor jezelf en duik je dit weekend met ons in het diepe? Geef je dan op via kimhighonlife@gmail.com

Podcast Kim:
High on Life
Instagram Kim:
highonlife_kim
Website Joanne:
Wat Nu?!

Deel op: