Poplab

Wat is het?

POPLAB is een speelwerkplaats voor kinderen van 5 tot 11 jaar.
Je timmert een eigen raceauto in elkaar en roetsjt ‘m van de racebaan af. Je snijdt een eigen zeilboot met de piepschuimsnijder en test zijn drijfvermogen in onze waterbak. Je haalt kapotte elektrische apparaten uit elkaar en bouwt er zelf weer wat nieuws van. Of je knutselt bijvoorbeeld een vliegend object en kijkt of het goed kan vliegen in onze zelfgemaakte windturbine! Er is ook een zandtafel om te tekenen zoals de zandtovenaar. Je kan een eigen knikkerbaan maken aan de muur. En dan zijn er zeker nog 6 projecten in ons POPLAB, maar het beste kan je zelf even komen kijken. Je bent er al snel 2,5 uur mee zoet.

Hoe werkt het?

Reserveren kan via de telefoon!
In verband met corona hebben we tijdsvakken zodat we de 30 personen-limiet goed kunnen waarborgen. Mocht je toch een andere begintijd willen dan kan je altijd even informeren.
Als het rustig is met reserveringen dan maken we graag een uitzondering.

Na je reservering kan je gewoon Hof Poppendamme in lopen en daar jezelf aanmelden en je toegangskaartje kopen. Wanneer je vervolgens het POPLAB ingaat dan staat er een medewerker om je een korte instructie te geven over hoe het POPLAB werkt.
En dan mag je los! Bijna alles wat je maakt mag je mee naar huis nemen.
We zijn nu al benieuwd naar jullie creaties!

Ouders / Begeleiders.

Het POPLAB gaat er vanuit dat er een ouder of begeleider mee komt die een oogje
in het zeil houdt en de kids helpt waar nodig. We adviseren maximaal 4 kinderen per ouder/begeleider.
De medewerker van het POPLAB geeft uitleg waar nodig en kan helpen mocht er ergens iets op zijn of kapot gaan.

Tijden

Woensdag 12:30 tot 15:00 en 15:00 tot 17:30

Vrijdag 12:30 tot 15:00 en 15:00 tot 17:30

Zaterdag 10:00 tot 12:30, 12:30 tot 15:00 en 15:00 tot 17:30

Zondag 10:00 tot 12:30, 12:30 tot 15:00 en 15:00 tot 17:30
Overige dagen in overleg!

Eten/Drinken

Helaas mogen wij geen eten en drinken verkopen aan jullie vanwege de corona maatregelen. Dus is het, zolang deze regels gelden toegestaan zelf een beker drinken en een snack voor tussendoor mee te nemen. Het meenemen van overige etenswaar graag even in overleg als je de reservering maakt!

Jongere Kinderen

De leeftijd die wij adviseren is een indicatie. Jullie kennen jullie kindjes zelf het beste en er mag van worden afgeweken. Toch raden we kindjes tot 4 jaar af in verband met de apparaten die overal staan.

Entree

Kinderen: € 10
Volwassenen € 3,5

Tips:

  • Trek niet je nieuwste kleren aan. Je kan vies worden!

  • Volwassenen dienen rekening te houden met de anderhalve regel maatregel?
    Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar of ouder. Ouders/ begeleiders neem een mondkapje mee!

  • Neem een telefoon mee om foto’s te maken!

  • POPLAB is niet verantwoordelijk voor schade aan kleding of eventueel lichamelijk letsel. Het betreden van het Lab is op eigen risico!

Deel op: