Escape Room

Hoe Werkt Het?

Op de eerste verdieping in Hof Poppendamme is er een kamer vol met puzzels en breinbrekers. Wanneer we de deur dicht doen begint de race tegen de klok. Geen paniek, als jullie als team slim aan de slag gaan heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!!

Tips!

  • Voordat je een escape room bezoekt, is het wel belangrijk om te bedenken of ze het wel leuk zullen vinden: zijn ze niet te jong en kunnen ze de focus houden? Bedenk dit van tevoren zodat het voor de kinderen even leuk wordt als voor jou.

  • Het is leuk voor kinderen als zij ook het idee hebben dat ze de puzzels kunnen oplossen. De puzzels bij Hof Poppendamme zijn getest met kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Wanneer de escaperoom gespeeld wordt met kinderen van 6-7 jaar zal hulp van ouders/begeleiders bij sommige spellen nodig kunnen zijn.

  • Geef Hints! Zien de kinderen de oplossing niet en jij wel, zeg dan niet het antwoord voor maar geef hints: vertel over een aanwijzing die kan helpen bij het oplossen. Het is veel leuker voor ze om zelf de oplossing (met jouw hulp) te vinden.

  • Vertel ze wat ze moeten doen. Sommige kinderen moeten een beetje extra bijgestuurd worden, help ze daarbij. Maar onderschat je kinderen niet. Kinderen kunnen net zo handig zijn in een team als volwassenen omdat ze andere kwaliteiten hebben: zo denken ze vaak niet te lang na over iets.

Speelduur

Je krijgt 90 minuten de tijd om het spel te spelen.

Samenstelling

Max. 8 personen waarvan max. 6 kinderen. Minimaal 1 Volwassen begeleider is verplicht ivm veiligheid. Deze escape room is heel erg geschikt voor gezinnen en voor kinderfeestjes!

Prijzen

De Escape-room kost 75 euro.
Dit is inclusief een cupcake per persoon, die je af kan komen halen na het spel.
Ook is het inclusief de toegang tot de binnenspeeltuin Hof Poppendamme.

Reserveren

Als je de escaperoom wilt komen doen moet je eerst even telefonisch reserveren.
Dit kan via telefoonnummer 0118-851 890. De escape room kan elke dag van de week geboekt worden op de volgende tijdstippen:

10:00
12:00
14:00
16:00

Deel op: