Welkom bij Hof Poppendamme!

Binnen-en buitenspeeltuin bij Hof Poppendamme.

Midden in het Zeeuwse landschap staat een grote natuur- en speelboerderij, waar je heerlijk kunt spelen en ravotten, buiten in de natuur. In Hof Poppendamme zullen de kinderen zich nooit vervelen.

De boerderij heeft een hele grote binnenspeeltuin.
Er is van alles te ontdekken in de vele verborgen gangetjes en trappetjes. Er is ook een Duplo muur, een workshopruimte en een plek met grote speelblokken. Ouders kunnen vanaf hun tafeltje de kinderen in de gaten houden genietend van een hapje of een drankje.

Ook kan je plaatsnemen buiten op het grote terras. Buiten hebben we een een enorme zandbak, een springkussen, trampoline, verborgen gangen in heggen, een beleeftuin met kruiden, knopjes die je kan indrukken om geluiden te ontdekken, en nog een paar speeltoestellen!

Vergeet ook niet om even door onze mooie kas te lopen waar we plantjes kweken in de lente en zomer.
Mocht je dan toch bij de kas zijn, kijk even om het hoekje bij de geitjes, kippetjes en konijntjes. Kan je ze even over hun neusje kriebelen!

Entree: volwassenen mogen gratis naar binnen en kinderen van 1 t/m 12 jaar betalen 2,25 voor een dagkaartje. Ook hebben we strippenkaarten en die kosten 17,50 voor 10 keer. Deze zijn niet kindgebonden en hebben geen einddatum!

Deel op: